Επικοινωνία
go creations black go creations white
26610 43434 [email protected]
[email protected]
26 Σεπ, 2016

5 συμβουλές για την αποτελεσματική προώθηση της βίλας σας

Author

Άγγελος Μπολοβίνος

Share

Time Χρόνος ανάγνωσης 1'

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ασχοληθούμε με 5 βασικά σημεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε την βίλας σας ή το ξενοδοχείο σας.

Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε ένα από αυτά για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Κατασκευή Επαγγελματικής Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία για την προώθηση της βίλας σας και την ανάπτυξη των κρατήσεων σας. Το πρώτο πράγμα που συνήθως βλέπει ένας υποψήφιος πελάτης είναι το website το οποίο θα πρέπει να είναι άκρως επαγγελματικό και να εμπνέει εμπιστοσύνη. Η διαδικτυακή εικόνα της επιχείρησής σας θα πρέπει να είναι άρτια τόσο στο λειτουργικό όσο και στο αισθητικό μέρος της. Θα πρέπει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να μπορεί εύκολα και γρήγορα να σχηματίσει πλήρη εικόνα του καταλύματός σας.

 

Επαγγελματική Φωτογράφιση

Μια καλή επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί ισχυρό εργαλείο για την ανάδειξη της πολυτελούς κατοικίας σας. Οι σωστές λήψεις και η ανάδειξη των χώρων αλλά και του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων της βίλας σας, καθίσταται απαραίτητη ώστε να μην δημιουργούμε λάθος εικόνα στους υποψήφιους πελάτες.

 

Social Media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) είναι πλέον κομμάτι της προσωπικής μας ζωής. Τα βασικό όσον αφορά την προώθηση της βίλα μας είναι να παραμένουμε ενεργοί και να δημιουργούμε μόνιμες σχέσεις με τους πελάτες, κάτι που δεν μπορεί με την ίδια ευκολία να μας προσφέρει η ιστοσελίδα μας. Επίσης το να είμαστε ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα βοηθά και στην βελτίωση της κατάταξης της ιστοσελίδας μας στις μηχανές αναζήτησης.

 

Mailing list – Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας

Το e-mail marketing είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο όσον αφορά την συχνή επικοινωνία με τον πελάτη και την υπενθύμιση της ύπαρξης μας. Η αποστολή email θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο αποδοτικούς τρόπους πωλήσεων παγκοσμίως. Γι’ αυτό θα πρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα με τα email των πελατών-επισκεπτών σας την οποία θα χρησιμοποιήσετε αργότερα για την αποστολή newsletter προσφορών και υπενθυμίσεων.

 

Δημιουργήστε Blog με χρήσιμο περιεχόμενο για τους μελλοντικούς επισκέπτες σας

Η δημιουργία ενός Travel Blog με ποιοτικό περιεχόμενο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες του αλλά και από τις μηχανές αναζήτησης. Η συγγραφή κειμένων θα πρέπει να γίνεται με γνώση του αντικειμένου και τα κείμενα θα πρέπει να είναι μοναδικά αλλά και  να αναφέρονται σε θέματα που απασχολούν τους πιθανούς πελάτες της βίλας σας.