Careers

Η «go creations» είναι ένα καταξιωμένο agency Δημιουργίας Ιστοσελίδων και Digital Marketing με έδρα την Κέρκυρα. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αποτελείται από πάνω από 350 ενεργούς πελάτες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς, με έμφαση στον τουριστικό τομέα & το ηλεκτρονικό εμπόριο. Οι κύριες υπηρεσίες που προσφέρει η «go creations» είναι οι εξής: σχεδιασμός, ανάπτυξη & διαχείριση ιστοσελίδων, δημιουργία εταιρικής εικόνας (branding) και σχεδιασμός-εφαρμογή ολιστικού ψηφιακού marketing.

Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την «go creations» είναι η δημιουργία ξεχωριστών-custom ιστοσελίδων που εξυπηρετούν τον σκοπό τους, η προσήλωση στις ανάγκες των πελατών και η φιλοσοφία του να «προσφέρεις πάντα το καλύτερο στην αγορά». Αυτά τα στοιχεία έχουν καταστήσει την «go creations» μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, που, καθώς αυξάνονται οι πελάτες της, αυξάνεται και η ανάγκη της για νέα ταλέντα.

Περισσότερα

Διαβάστε για την go creations | Δείτε τα Projects

 

H «go creations» αναζητά: Office Coordinator

8/11/2019

Ως Office Coordinator θα είσαι τα αφτιά, τα μάτια και το στόμα της «go creations». Θα είσαι το πρώτο σημείο επαφής των πελατών με την εταιρεία και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των συναδέλφων σου. Επίσης θα είσαι σε συνεχή επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας.

Ποιος/α είσαι

Είσαι άτομο οργανωτικό, που δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια και έχει ευχέρεια στην επικοινωνία σε επαγγελματικό περιβάλλον. Έχεις αντίληψη και μπορείς να διαχειριστείς περίπλοκες σχέσεις μεταξύ συναδέλφων και, φυσικά, μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της. Όταν συνεργάστηκες με άλλα άτομα στο παρελθόν, ήσουν το άτομο που αναλάμβανε ευθύνες με ευκολία, γνώριζε τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα των συναδέλφων του και μπορούσε να κρίνει ποιο ήταν το κατάλληλο άτομο για να αναλάβει την εκάστοτε εργασία. Ένα εργασιακό περιβάλλον που απαιτεί multitasking δεν σε φοβίζει, γιατί ξέρεις πώς να οργανώσεις τον εαυτό σου και να αποδόσεις υπό πίεση. Επίσης, είσαι άτομο που θέλει να εξελίσσεται, να μαθαίνει νέα πράγματα και να αποκτά νέες δεξιότητες. Ο κόσμος του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν σε τρομάζει!

Αρμοδιότητες & Καθήκοντα

Υποστήριξη υπευθύνου εταιρείας: κλείσιμο & υπενθύμιση ραντεβού, ενημέρωση προόδου κ.ά.
Τηλεφωνικό κέντρο: διαχείριση κλήσεων, προγραμματισμένες κλήσεις σε πελάτες ή προμηθευτές, καταγραφή και ανάθεση αρμοδιοτήτων που προκύπτουν από τηλεφωνήματα
Συμμετοχή στην ομάδα Client Support: Καταγραφή & ανάθεση εργασιών, όπως αυτές προκύπτουν από την επικοινωνία με τους πελάτες
Παρακολούθηση & ενημέρωση προόδου εργασιών
Επικοινωνία με πελάτες: διαχείριση & καταγραφή αναγκών/παραπόνων, επαφές προωθητικών σκοπών & δημοσίων σχέσεων
Οργάνωση χώρου εργασίας: προετοιμασία meeting, καταγραφή αναγκών & ελλείψεων, παρακολούθηση ορθής εφαρμογής κανονισμού χώρου εργασίας
Επικοινωνία με λογιστικό τμήμα: ενημέρωση πληρωμών, έκδοση τιμολογίων κλπ.
Προετοιμασία και αποστολή προσφορών

Προσόντα & Ικανότητες

• Άριστoς γραπτός & προφορικός χειρισμός της ελληνικής & αγγλικής γλώσσας
• Άριστη γνώση MS Office και ιδιαίτερα Word & Excel
• Άριστες οργανωτικές ικανότητες (η απόδειξη αυτών θα θεωρηθεί bonus)
• Ικανότητα ενσυναίσθησης & διαχείρισης πελατών/παραπόνων & δημιουργία φιλικού κλίματος και αισθήματος ασφάλειας
• Εμπειρία & άνεση στη συνεργασία στο πλαίσιο μιας ομάδας
• Άνεση στην αντίληψη της οργανωτικής δομής και λειτουργίας μίας επιχείρησης & των προϋποθέσεων εκτέλεσης μίας εργασίας
• Άνεση στη χρήση Η/Y και στην εκμάθηση νέων προγραμμάτων
• Ικανότητα ιεράρχησης εργασιών & multitasking
• Ικανότητα απόδοσης υπό την πίεση χρόνου
• Προϋπηρεσία στις πωλήσεις και/ή στην εξυπηρέτηση πελατών (επιθυμητή)
• Βασικές γνώσεις λογιστικής (θα θεωρηθούν bonus)
• Σχετικές σπουδές (θα θεωρηθούν bonus)

Η εταιρεία προσφέρει

•Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
•Διαρκή εκπαίδευση & εξέλιξη

Συνθήκες εργασίας

• Πενθήμερη εργασία
• 25-40 ώρες την εβδομάδα
• Aπολαβές βάσει εμπειρίας & προσόντων

Εάν στην παραπάνω περιγραφή βλέπεις τον εαυτό σου, στείλε άμεσα βιογραφικό στη διεύθυνση: [email protected]

*Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν αυστηρά βάσει των παραπάνω κριτηρίων.

Πολιτική ίσων ευκαιριών

Η εταιρεία «go creations» έχει δεσμευτεί να παρέχει ίσες ευκαιρίες για όλους τους εργαζόμενους και τους υποψηφίους, σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας, ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό προστατεύεται από το νόμο.