Επικοινωνία
go creations black go creations white
2661 700 343 [email protected]
[email protected]
14 Jan, 2021

Δημιουργία e-shop μέσω ΕΣΠΑ

Author

go creations

Share

Η δράση “e-λιανικό” η οποία θα έχει στόχο την επιχορήγηση για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου προβλέπεται να επιδοτήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις με πόσο έως 5.000€.

Διαβάστε τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα:

  • Να έχετε κύρια δραστηριότητα το Λιανεμπόριο (ΚΑΔ 47 και αναλυτικoί αυτού με εξαίρεση τον τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού).
  • Υφιστάμενες επιχειρήσεις με ημ/νια απόκτησης ΚΑΔ έως 30/09/2019. Νεοσύστατες με ημ/νία απόκτησης ΚΑΔ μεταξύ 1/10/2019 – 7/11/2019.
  • Να διατηρείτε φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης (εμπορικό χώρο που εξυπηρετεί πελάτες).
  • Να έχει ανασταλεί η λειτουργία σας για τουλάχιστον 1 ημέρα από τις 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Σε συνεργασία με την ΤΟΠΟΣ ΑΕ μπορούμε να ελέγξουμε την επιλεξιμότητα της επιχείρησής σας
αποστέλλοντάς μας τα στοιχεία σας.

Η κατάθεση του φακέλου για την έγκριση της επιχορήγησης πρέπει να γίνει σε διάστημα 30 ημερών από την δημοσίευσή της. Στη go creations σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε custom e-shops για κάθε τύπο επιχείρησης. Δημιουργούμε ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, τοποθετώντας τις επιχειρήσεις δυναμικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Φυσικά τα e-shops μας υποστηρίζουν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές σύμφωνα με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ | δράση «e-λιανικό». Η εμπειρία μας στην κατασκευή άρτιων e-shops και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης και υποστήριξης που προσφέρουμε εγγυώνται την επιτυχία του νέου σας εγχειρήματος.