logo
Menu
logo
Menu

Services

00-1 / Εταιρική Εικόνα

Αποτελούμε τη δημιουργική σκέψη για την επιχείρηση σας. Λογότυπα και visuals – σας φέρνουμε στο προσκήνιο με τρόπο που αναδεικνύει τη μοναδικότητα σας.

  • Λογότυπο
  • Έντυπο Υλικό Επιχείρησης
  • Διαφημιστικά Φυλλάδια ή Μπροσούρες
00-2 / Ιστοσελίδες

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη διαμόρφωση του διαδικτυακού σας περιεχομένου, δημιουργώντας ένα ταχέως εξελισσόμενο πρότζεκτ. Η ιστοσελίδα σας γίνεται ένα δυναμικό σημείο αναφοράς, το οποίο αναπτύσσεται μαζί με την επιχείρησή σας.

  • Custom Σχεδιασμός
  • Websites Ιστοσελίδες Τουρισμού
  • Εταιρικές Ιστοσελίδες + E-commerce
00-3 / Digital Marketing

Πρώτα, μελετάμε τη δυναμική μεταξύ χρηστών και περιεχομένου. Έπειτα, με τη χρήση κορυφαίων ψηφιακών εργαλείων, σας συνδέουμε με το κατάλληλο κοινό και δημιουργούμε μετρήσιμα αποτελέσματα.

  • SEO
  • Google Ads
  • Social Media Marketing

Hey, οι υπηρεσίες μας δεν προσπαθούν να προλάβουν τις εξελίξεις αλλά συμβαδίζουν απόλυτα με τα νέα δεδομένα. Έτσι η διαδικτυακή σας ύπαρξη δεν ειναι απλά “καλή”, είναι μια αρμονική σύνθεση σύγχρονης τεχνολογίας, έμφυτης δημιουργικότητας μας και πολύ κουλ εργαλείων που καταγράφουν την επιτυχία σας. Τι προσπαθούμε να επιτύχουμε; Να κάνουμε τον κόσμο να μιλάει για εσάς.

Η Διαδικασία

00-1 /

Aς συζητήσουμε!

Ξεκινάμε με μια φιλική κουβέντα – μη βάλετε τα καλά σας! Είμαστε “όλοι αυτιά” και ακούμε τις ιδέες και ανάγκες σας, δημιουργώντας μια εξατομικευμένη λύση που να σας ταιριάζει.

00-2 /

Το πλάνο δράσης

Ώρα να «σηκώσουμε μανίκια» και να προετοιμάσουμε την πρότασή μας. Θα αναλύσουμε το τι προσφέρουμε –υπηρεσίες, προθεσμίες, κόστος – με απλούς και σαφείς όρους.

 

00-3 /

Epic stuff ahead!

Δείτε τι σας επιφυλάσσει η συνεργασία μας.

00-4 /

Nerd Mode On

Μόλις καταστρώσουμε το σχέδιό μας και είναι έτοιμο για εφαρμογή, έρχεται η στιγμή να βάλουμε ταχύτητα. Βουτάμε στα βιβλία – βασικά, στον ιστό – για να κατανοήσουμε τις μοναδικές σας ανάγκες. Διενεργούμε έρευνα αγοράς, σχεδιάζοντας τον τρόπο προσέγγισης του πρότζεκτ σας.

Σχεδιάζουμε καμπάνιες και συλλέγουμε λέξεις-κλειδιά, ή ερευνάμε τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό ιστοσελίδων – οποιαδήποτε και αν είναι η φύση του προτζεκτ σας, αυτή είναι η στιγμή για το σχέδιο μάχης!

00-5 /

Σύλλεγοντάς τα εφόδια

Συγκεντρώνουμε και οργανώνουμε τα απαραίτητα υλικά – ειτε πρόκειται για γραφικά, φωτογραφίες, κείμενα ή οτιδήποτε σχετικό – εξασφαλίζοντας οτι το πρότζεκτ σας θα έχει μια εξαιρετική παρουσία.

00-6 /

Έκρηξη δημιουργικού design

Για πρότζεκτ ιστοσελίδας, ξεκινάμε με το wireframing. Σκεφτείτε το σημείο ως έναν χάρτη πορείας του έργου. Εδώ σκιαγραφούμε το σαιτ σας – πώς θα φαίνεται και πως θα λειτουργεί.

Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε τα τελευταία κόλπα όσον αφορά το design, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην καλύτερη εμπειρία χρήστη.

00-7 /

Tech Time

Ξεκινάμε την κατασκευή, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες. Το πρότζεκτ σας αποκτά δομή, με το όραμα σας να κατευθύνει την πορεία.

00-8 /

Testing 1,2,3 και Τελευταίες Πινελίες

Η ομάδα ποιοτικού ελέγχου! Το πρότζεκτ σας περνά απο αυστηρές δοκίμες για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία σε όλες τις συσκευές.

Μαζί με εσάς κάνουμε μια τελική αναθεώρηση, προσθέτοντας αυτές τις τελευταίες πινελιές που κάνουν το πρότζεκτ σας πραγματικά εκθαμπωτικό. Η αποστολή μας – το όραμά σας -, και μαζί θα το κάνουμε να λάμπει πιο φωτεινά απο ποτέ.

00-9 /

Cheers to Support!

Η συνεργασία μας δεν σταματάει! Είμαστε εδώ όποτε μας χρειάζεστε. Βεβαιωνόμαστε πως το πρότζεκτ σας διατηρεί την απόδοση του με την πάροδο του χρόνου, προσφέροντας τις απαραίτητες ενημερώσεις στο λογισμικό της.

Για τη νέα σας ιστοσελίδα, σας παρέχουμε εκπαίδευση, διασφαλίζοντας οτι μπορείτε να διαχειριστείτε και να ενημερώσετε το περιεχόμενο σας με αυτοπεποίθήση.