Επικοινωνία
go creations black go creations white
26610 43434 [email protected]
[email protected]
10 Οκτ, 2019

Σύστημα Online Κρατήσεων – Βασικά χαρακτηριστικά και οφέλη

Author

Αλέξης Κορωνάκης - Ασπιώτης

Marketing

Share

Time Χρόνος ανάγνωσης 2'

Τι είναι το σύστημα online κρατήσεων

Το σύστημα online κρατήσεων είναι πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δέχεστε και να διαχειρίζεστε κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Απευθύνεται σε εταιρείες που δέχονται κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας τους, όπως:

  • Ξενοδοχεία
  • Βίλες
  • Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα
  • Εταιρείες οργάνωσης εκδρομών
  • Εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

Online Booking Engine – Ποια τα οφέλη;

Τα οφέλη από την εγκατάσταση ενός συστήματος online κρατήσεων είναι πολλά. Σε αυτό το blog θα αναφερθούμε σε κάποια από τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε.

Απευθείας Κρατήσεις

Ένα από τα προφανή οφέλη που σας προσφέρει ένα σύστημα online κρατήσεων είναι η δυνατότητα του να δέχεστε απευθείας κρατήσεις, αποφεύγοντας έτσι την προμήθεια προς τρίτους.

Εξομοίωση με OTAs

Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων όπως η booking.com και η expedia.com κυριαρχούν στον τομέα των online κρατήσεων. Είναι αναμενόμενο λοιπόν οι επισκέπτες να είναι εξοικειωμένοι με το περιβάλλον αναζήτησης και κράτησης που προσφέρουν. Είναι επίσης πολύ πιθανό, οι επισκέπτες της σελίδας σας να την ανακάλυψαν μέσω κάποιας τέτοιας πλατφόρμας. Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό το περιβάλλον που θα συναντήσουν στην σελίδα σας να τους φαίνεται οικείο, ώστε να το εμπιστευτούν. Ένα καλό σύστημα online κρατήσεων είναι σχεδιασμένο προσεκτικά, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, παραπέμποντας στις μεγάλες πλατφόρμες και δημιουργώντας έτσι στον επισκέπτη αίσθημα ασφάλειας.

Τιμή

Επηρεασμένοι και πάλι από τις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων, οι επισκέπτες είναι συνηθισμένοι στο να βλέπουν και να συγκρίνουν υπηρεσίες βάσει τιμής. Αυτό είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που προσφέρουν τα συστήματα online κρατήσεων ενισχύοντας έτσι τις κρατήσεις.

Διαθεσιμότητα

Μέσω του συστήματος online κρατήσεων η διαθεσιμότητα των δωματίων ενός ξενοδοχείου ενημερώνεται αυτόματα. Έτσι, ο επισκέπτης δεν χρειάζεται να κάνει request για να μάθει τιμή και διαθεσιμότητα, ενώ εσείς δεν χάνετε χρόνο απαντώντας σε email.

Άμεση Κράτηση

Με ένα σύστημα online κρατήσεων εγκατεστημένο στη σελίδα σας, δίνετε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να κάνει κράτηση άμεσα και να πληρώσει την ίδια στιγμή με κάρτα ή όποιον άλλον τρόπο επιθυμείτε.

 

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα βασικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρει ένα σύστημα online κρατήσεων. Σε μελλοντικά blogs θα αναφερθούμε σε περισσότερα οφέλη και θα αναλύσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα χαρακτηριστικά ενός καλού συστήματος online κρατήσεων.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε και εσείς ένα σύστημα online κρατήσεων στη σελίδα σας επικοινωνήστε μαζί μας.